Ørslev Lokalråd

Fest i sportshallen 

The Butterflies spiller op til bal i Ørslev lørdag den 28. oktober 2017. Billetsalget er begyndt. 

Styregruppen bag Ørslev Åben By, som er nedsat af Ørslev Lokalråd, arrangerer en fest i sportshallen. Festen finder sted lørdag den 28. oktober 2017.

_ En lidt sen høstfest? En tidlig julefrokost? En gadefest, eller en glad festaften sammen med kortklubvennerne?

Det kan være svært at finde en undskyldning for ikke at deltage i halfesten.

_ Vi begynder med spisning fra klokken 18.30. Dørene åbnes klokken 18. Til spisningen, som består af en buffet, spiller den lokale duo, The Butterflies, også op til den efterfølgende dans, oplyser lokalrådets næstformand, Allan Ahlgreen..

Der kan købes øl, vin, shots og Breezers,kaffe og vand. Spiritus sælges ikke. Billetprisen er blot 195 kroner pr. voksen, og 100 kroner for børn under 15 år.

Billetbestilling kan foretages til lokalrådets kasserer, Karin Jørgensen, på karinojprivat@gmail.com.

_ Vi håber på fuldt hus. Billetsalget er i gang, oplyser Allan Ahlgreen, som tilføjer, at han håber, at ejendomsmæglere vil følge opfordringen om på dagen at afholde åbent hus i de ejendomme, som er til salg i området.

_ Halballet er et af flere arrangementer i Ørslev det kommende efterår. Således afholder menighedsrådet en musikfestival i august, og tirsdag den 14. november, en uge før kommunalvalget, afholdes et vælgermøde, hvor flere af partiernes topkandidat allerede har sagt ja til at deltage, fortæller Allan Ahlgreen.

-->

Powered by CMSimple_XH| Template: ge-webdesign.de| html| css| Login